centrum-tabafbeeldingen-ergra-brillenglazen

Kennis over brillenglazen is ons specialisme

Met een jarenlange ervaring is Ergra Optiek in Den Haag Centrum een specialist op het gebied van brillenglazen. Ergra is dan ook van mening dat de keuze voor het juiste brillenglas misschien nog wel belangrijker is dan het juiste montuur.

Haarscherp zien draagt tenslotte bij aan een comfortabel gevoel. Onze opticien zal daarom altijd eerst naar uw kijkgedrag informeren. Wat doet u zoal overdag? Leest u veel, rijdt u veel auto of zit u de hele dag achter een beeldscherm. Brillenglazen kunnen zo precies op uw wensen, behoeften én uw ogen worden afgestemd.

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien.Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.


Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.Meekleurende glazen bieden perfect zicht onder alle lichtomstandigheden. Meekleurende glazen passen zich snel aan verschillende lichtomstandigheden aan. Bovendien bieden meekleurende brillenglazen een UV-bescherming van 100 procent.

Kom langs in onze winkel


Lees meer over brillenglazen


Top